Conceptes bàsics de la Dieta Mediterrània

3

La Dieta Mediterrània es caracteritza per l’abundància d’aliments vegetals, com el pa, pasta arròs, verdures, hortalisses, llegums, fruites i fruits secs; l’ús de l’oli d’oliva com a font principal de grassa; un consum moderat de peix, marisc, aus de corral, productes làctics (iogurt, formatges) i ous amb consum de petites quantitats de carns vermelles.

La seva rellevància per a la salut de l’individu no es limita el simple fet de ser una dieta equilibrada, variada i amb una aportació de macronutrients adequats. Als beneficis del seu baix contingut en àcids grassos saturats i alt en monoinsaturats, així com en carbohidrats complexos i fibra, s’hi ha d’afegir els derivats de la seva riquesa en substàncies antioxidants.

Cal no oblidar l´exercici físic i el consum d´aigüa.

Deixem aquí el material de suport per conèixer millor aquesta dieta:

MATERIAL

Food pyramid isolated on white background

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en Sense categoria i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Conceptes bàsics de la Dieta Mediterrània

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s