Ara ja es pot retirar la medicació que necessitem en una gran part d´oficines de farmàcia del territori espanyol

4

Medicació a una gran part de les farmàcies de l´estat!

Dins del programa d´interoperabilitat estatal en recepta electrònica

El projecte de recepta electrònica interoperable del Sistema Nacional de Salut (RESNS) té com a objectiu principal permetre la dispensació des de qualsevol farmàcia, per mitjans electrònics, de la medicació prescrita en una altra comunitat autònoma sense necessitat de presentar una recepta en paper.

Ara ja es pot retirar la medicació que necessita en una gran part d´oficines de farmàcia del territori nacional. De moment, però, la Comunitat Autònoma de Madrid, Ceuta i Melilla encara no ho permeten.

L’únic requisit és la Targeta Sanitària Individual.

El full on vostè té indicats els medicaments i la seva pauta servirà només per a què el farmacèutic tingui informació de quina medicació total pren, però amb la TSI serà suficient per a què li pugui entregar el que en aqull moment tingui actiu. És a dir, com si anés a la seva farmàcia habitual. I com aquí, haurà de pagar només la part corresponent que per la seva condició vostè hagi d’abonar habitualment.

Evidentment, això comporta l’avantatge per a vostès que no han de carregar tota la medicació per a tot l’estiu, amb la reducció del risc de que la medicació se li espatlli per la temperatura o la mal conservació.

b

 

Més informació a:

Miniesterio de Sanidad, Consumo y Bienestar Social

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Farmacia, Medicació, Sense categoria. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s